algemene voorwaarden

inhoud les

U schrijft u in voor een wekelijkse cursus van 2 uur per week.
Het is mogelijk om meerdere lessen per week te volgen.
De cursus van de Jonge ontwerpers is wekelijks 1 uur.
De cursus heeft een vast schema. Het is mogelijk van dit schema af te wijken, maar het is wenselijk als u in de gemeenschappelijke lessen de patroon-uitleg volgt.

gebruik producten

Naaimachines zijn in het Atelier aanwezig, Het is ook mogelijk om een eigen naaimachine mee te nemen. In dit geval krijt u €2- korting op het maandbedrag.
Tijdens de eerste opdracht kan u gratis gebruik maken van de aanwezige stretchstof en fournituren. Naaigereedschap blijft eigendom van het atelier, en mag niet buiten het atelier gebruikt worden.
Nadien dient u zelf naaigereedschap, garen en stoffen mee te nemen.
In het atelier vindt u ook een klein winkeltje waar deze materialen en atributen worden aangeboden
Modelessen werkt niet met bestaande patronen. U ontvangt bij elk onderwerp een schriftelijke Nederlands of Engelstalige patroonteken-uitleg

proefles

Modelessen biedt 1 proefles aan per persoon, U kunt deelnemen aan de les en gebruik maken van de aanwezige stoffen en fournituren. Deze proefles kost €10. Voor het aanvragen van een proefles dient u van tevoren contact op te nemen via het contactformulier of telefoon.

aanmelden

Aanmelden voor een cursus geschiedt door het invullen van een deelnameformulier.
Na inschrijving middels het inschrijfformulier wordt een plek voor de gewenste cursus gereserveerd. U ontvangt per e-mail een bevestiging van de reservering met betalingsgegevens en overige informatie.
Bij inschrijving maakt u het geld voor de eerste maand gelijk over. Onder vermelding van uw naam en cursus dag en tijd.
Let op!! Bij inschrijven maakt Modelesen een reservering, dit verbind u automatisch aan onze inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden. Het maken van een reservering is dus NIET vrijblijvend!
Bij de cursus geldt een maximaal aantal deelnemers. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Wie niet kan worden geplaatst, ontvangt daarvan bericht.
Bij iedere cursus geldt ook een minimum aantal deelnemers. Mocht de cursus niet doorgaan, wordt u hiervan op de hoogte gesteld, en kunnen wij eventueel een alternatief aanbieden, of restitutie van het de eerste contributie.

betaling

Contributie per maand €75
Contributie lingerie €77
Contributie bij tweewekelijkse les €143
contributie om de week les: €45
contributie per 5 maanden €370
contributie kinderles per maand €38,50
Modelessen kan eenmaal per jaar de contributie aanpassen, op grond van hogere kostprijs.
Betaling geschiedt elke maand uiterlijk op de eerste dag van de maand via overboeking:
NL79 SNSB 0866 7573 68 ten name van Modelessen. Let op u betaald vooruit!
Wanneer u contant betaald, betaald u de eerste les van de maand. U ontvangt altijd een bewijs van betaling.
In geval van wanbetaling wordt er na twee herinneringen of waarschuwingen een incassobureau ingeschakeld,
in dat geval komen er extra kosten bij het openstaande bedrag.

annulering

U kunt uiterlijk tot een week voor start van de cursus/workshop annuleren. U kunt uw reservering kosteloos annuleren binnen deze tijdsperiode.
Indien u vanaf de eerste les niet aanwezig bent, en u annuleert niet tijdig, zal de eerste maand contributie alsnog in rekening gebracht worden. U houdt een plaats bezet in de cursus.

afwezigheid

Bij afwezigheid kunnen de lessen, in overleg worden ingehaald op een van de andere cursusdagen.
Inhalen is alleen mogelijk als tijdig uw afwezigheid doorgeeft.
– Bij de dagcursus van 10:30 en 13:00 dient de afwezigheid tussen 8:30 en 9:30 te worden doorgegeven.
– Bij de avondcursus 18:00 en 20:15 dient u uw afwezigheid voor 15:00 te melden. De tijd en dag van de inhaalles worden besproken in een van de eerstvolgende lessen.
Het is enkel mogelijk om in te halen tijdens de ingeschreven periode. Inhaallessen vervallen na uitschrijfdatum.
De inhaallessen blijven geldig tot de zomervakantie. Daarna vervalt het recht om de lessen van voor de zomerstop in te halen.
Plaatsing van de inhaalles hangt af van het aantal deelnemers, en afwezigen in de andere les.
Restitutie of vrijstelling is niet mogelijk, de kosten voor de les (aanwezig of afwezig) zijn al gemaakt.
De lessen van de cursus of workshops worden ingeval van verhindering door mij zelf in overleg met de cursisten op een ander tijdstip ingehaald.
Wanneer u minimaal een maand tevoren aangeeft een de cursus te willen onderbreken voor een periode van minimaal een maand duur, kan Modelessen hier rekening mee houden, en kunt u een pauze inlassen. U geeft voor de afwezigheid aan wanneer u weer wilt herstarten.

De opleiding heeft een vast aantal weken. Uw inschrijving loopt tot het einde van het onderwerp

aansprakelijkheid

Van het cursusaanbod op de website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en voor eventuele fouten is Modelessen niet aansprakelijk.
Modelessen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade die voortkomt uit het volgen van een naaicursus. Deelname aan alle activiteiten bij Modelessen is geheel voor eigen risico. Modelessen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade of letsel opgelopen in het atelier. Modelessen is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van persoonlijke meegebrachte spullen.
Modelessen is gesloten op nationale feestdagen als: Pasen, Koningsdag, Dodenherdenking, Bevrijdingsdag, Hemelvaart, Pinksteren, meivakantie en twee weken kerstvakantie.
Er zal tijdens deze vrije dagen geen restitutie van het cursusgeld plaatsvinden. (Dit wordt over het jaar automatisch verrekend, gezien sommige maanden 5 lessen bevatten)
Tijdens de maand augustus heeft Modelessen zomervakantie. In de maand augustus hoeft u geen cursusgeld te betalen.

Opzegtermijn
U kunt op elk moment stoppen met de les.
Er geldt echter wel een kalendermaand opzegtermijn. Wanneer u te laat opzegt, zal de contributie nog een maand doorlopen.

Korting
Als u een kennis modelessen aanraadt, krijgt u bij de inschrijving van de ander zelf 50% op het volgende maandbedrag. Met uitzondering van de kinderlessen. Bij een kinderles krijgt u 25% korting op het eerstvolgende maandbedrag.
Door aanmelding bij een activiteit van Modelessen verklaart u akkoord te gaan met de voorwaarden. Modelessen behoudt het recht voor om informatie op de website tussentijds te wijzigen

auteursrecht

© Copyright: Alle afbeeldingen en teksten zijn eigendom van Modelessen Rotterdam. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Modelessen.

2 gedachten over “algemene voorwaarden

  1. Hester Auteur bericht

   Beste Dilma,

   Op de volgende dagen heb ik nog plaats voor een proefles:

   maandag 13:00-15:00
   maandag 18:00-20:00
   maandag 20:15-22:15

   Dinsdag 18:00-20:00
   Woensdag 20:15-22:15
   Vrijdag 10:30-12:30

   Welke komt het beste voor u uit?

   Met vriendelijke groet
   Hester

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *