Artikel door Hotterdan over Modelessen

      Geen reacties op Artikel door Hotterdan over Modelessen

Pop-Up Perikelen #5 – Modelessen Atelier


Kleding kopen is heerlijk en een activiteit die op sommigen van ons een therapeutische werking heeft, retail therapy noem ik het ook weleens. Maar hoe frustrerend kan het soms zijn wanneer je lievelingsjasje

weer net te korte mouwen heeft (guilty) of die nieuw aangeschafte rok net niet genoeg meerekt na een 3-gangendiner (guilty again). Het antwoord: kleding maken! Hester van der Stoep heeft dat begrepen en is het Modelessen Atelier begonnen.

In het pand in Rotterdam-Zuid wordt lesgegeven in het ontwerpen van kleding, patroontekenen en naaitechnieken. Voor maatwerk welteverstaan. Hier worden geen Modelessen1patronen klakkeloos overgenomen of gemeten met standaard maten. Jouw ontwerp, voor jouw lichaam. De cursussen zijn geschikt voor zowel beginners – help ik heb nog nooit een naaimachine aangeraakt – tot gevorderden en dan bedoel ik ook echt iedereen. Jouw beste vriend en modeontwerper in spé, jouw perfectionistische vriendin met curves, jouw nichtje en mini-me, en de grootste criticus van allemaal: jij. Je kunt op elk moment van het jaar starten met een cursus en in je eigen tempo. Hester ziet veel cursisten uitgroeien tot ware trendsetters met…..lees meer op hotterdan website

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *