Workshop tassen maken Rotterdam

Ben je creatief en ben je gek op tassen als accessoire? Dan is een workshop tassen maken bij uitstek geschikt voor jou. Denk bijvoorbeeld aan het maken van: 

  •  een leren tas
  • een sierlijke enveloptas,
  • een stoere schoudertas.

 Naast de keuze van model, kun je zelf de kleur van je kunstlederen tas kiezen. De patronen en de materialen hoef je helemaal niet mee te nemen. Modelessen in Rotterdam zorgt ervoor dat er voor elk workshop voldoende materiaal in de atelierruimte aanwezig is.

 Workshop tassen maken voor elk niveau

Goed om te weten is dat onze workshop tassen maken geschikt is voor alle niveaus. Als beginner hoef je dus helemaal geen drempel over. 

 Niets is zo leuk dan met je eigen creatie rond te kunnen lopen. Je vriendinnen zullen jaloers zijn wanneer je met jouw zelfgemaakte tas met hen gaat shoppen. Onze workshop tassen maken legt je van naald tot draad uit hoe je de tofste en meest trendy tassen maakt. Hoezo moet je een nieuwe handtas kopen? Maak hem toch lekker zelf!

Wat kun je maken tijdens deze workshop van modelessen?

In deze workshop van modelessen leer je prachtige tassen maken met een lederlook. Onder begeleiding naai je zelf een tas uit kunstleer. Je kunt tijdens de workshop kiezen uit verschillende modellen. Je hoeft niet bang te zijn om naar onze workshop te komen, wij gaan je helpen. Je gaat aan de slag met het verwerven van de basisvaardigheden. Eerst maak je een keuze uit de basispatronen, vervolgens ga je aan de slag met het maken van je tas. Bij dit alles is er continu begeleiding, stap voor stap werken we naar het eindproduct.  

Ook gevorderden zijn meer dan welkom tijdens deze workshop. Leer nieuwe technieken op het gebied van tassen maken.

 Schrijf je vandaag nog in

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze workshops. Zo weet je zeker dat je een expert wordt in het maken van tassen. Beginner of gevorderde? Iedereen is welkom voor deze workshop. Kom naar het modelessen atelier in Rotterdam en we leren je met veel plezier een tas te maken. Door de ruime keuze aan ontwerpen en materialen is het het heel gebruikelijk dat je meerdere keren terugkomt, er is altijd ruimte voor nog een tas. Zo creëer je een heel assortiment aan tassen die je zelf hebt gemaakt. Op deze unieke tassen zullen je vrienden zeker jaloers zijn. Zeker zijn van een plek tijdens één van onze workshops? Dan raden we je aan om je zo snel mogelijk in te schrijven!