Patroonteken cursus

Patroontekenen Cursus

Ben jij geïnteresseerd in de mode en lijkt het je leuk om zelf bepaalde dingen te ontwerpen. Dan is dat zeer goed mogelijk, maar een groot probleem van veel modeliefhebbers is dat ze niet precies weten hoe ze patronen moeten tekenen. Gelukkig bieden wij hier cursussen voor aan, zodat je dit op een goede manier kunt leren. Wat zijn de voordelen van een cursus bij ons?

Wat doen wij anders? 

Getekende patronen voeren wij ook uit in stof, zodat je in het inzicht krijgt in wat je tekent. Wij kunnen dan ook gelijk aandacht besteden aan de pasvorm, wat bij ieders figuur anders is. Dit maakt dat de cursus geschikt is voor iedereen. 

Voor alle niveaus

Bij ons kun je terecht voor patroontekenen op alle niveaus. Heb jij al enige ervaring, dan zullen we ervoor zorgen dat de cursus meer gericht is op meer ervaren technieken, want je hebt dan niet heel veel aan de standaard kennis van het patroontekenen. Ben je echter onervaren, dan is dat in de regel ook geen probleem want juist dan kunnen we je helemaal goed helpen. Veel van onze cursussen zijn namelijk gericht op personen die er nog weinig kennis van hebben. 

Voor beginner starten wij met een simpele patroon en vervolgens verdiepen beginners verder in bepaalde technieken. Zodoende gaan wij een stapje verder. 

Kleine groepen

Het nadeel van een grote groep is dat er minder tijd voor jou is. Dat is zeer vervelend, want zeker als je net begint heb je natuurlijk veel vragen waar jij een duidelijk antwoord op wil hebben. Dit begrijpen we maar al te goed en daarom werken wij enkel met zeer kleine groepen. Zo zorgen we ervoor dat ruime aandacht hebben voor elke cursist en dat is vanuit twee kanten zeer positief. Allereerst zijn wij meer tevreden, want de kans is dan groot dat ze minder stress zullen ervaren omdat ze niet met iedereen rekening hoeven te houden. Daarnaast is het uiteraard voor de cursist heel voordelig, want die hoeft niet te wachten en al zijn vragen kunnen zo spoedig mogelijk worden beantwoord.

Maandelijkse prijs

Wat betreft de kosten zijn we ook heel transparant. Je betaalt niet per cursus, maar gewoon een vast bedrag per maand. Op die wijze weet je als cursist waar je aan toe bent. Je kunt dan ook kiezen uit verschillende soorten cursussen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de basiscursus als je nog weinig ervaring hebt. Maar als je meer ervaring hebt kun je ook voor de gevorderde cursus kiezen, maar je moet dit dus zelf een beetje nagaan. Uiteraard kun je ook gewoon om advies vragen om daar achter te komen.