Ga op Naaicursus in Rotterdam

Modelessen in Rotterdam biedt welgeteld vijf naaicursussen aan. Zo kun je bij ons een echte opleiding tot coupeur of coupeuse volgen. Na het volgen van zowel onze cursus voor beginners als voor gevorderden ben je een echte expert in het naaien van kleding geworden. De wereld van garen, stoffen en naalden zal na een naaicursus Rotterdam geen geheimen meer voor je bevatten.

Vijf cursussen

Wil jij de expert worden in het maken van unieke mode? Volg dan één van onze vijf naaicursussen. Uit de volgende lespakketten kun je kiezen:

  • -Een beginnerscursus. Aan de hand van een door jou gekozen foto of idee leer je onmiddellijk al zelf je kleding ontwerpen. Tijdens deze cursus leren we je stap voor stap de basistechnieken aan. We maken niet alleen eenvoudige kledingstukken in de beginnerscursus, maar we gaan steeds een stapje verder, zodat je uiteindelijk zelfs je jas of colbert kan maken.
    Een cursus voor gevorderden. In deze cursus verdiepen we je de kennis die je hebt opgedaan tijdens de beginnerscursus of op basis van de kennis in het naaien dat je zelf hebt opgebouwd. Deze cursus is gericht op het verdiepen van je kennis over naaien en het uiteindelijke doel is zelf van A tot Z een kledingstuk ontworpen te hebben.
  • -Cursus herenkleding. Herenkleding is een vak apart. In deze cursus leren we je alle kneepjes van het vak om de mooie hemden, broeken en kostuums voor mannen te maken. Een strak pak maken voor jezelf of man of kinderen kan je dus zonder problemen na deze cursus.
  • -Kinderlessen: speciaal voor kinderen bieden we eenvoudige cursussen aan die kinderen leren om te gaan met textielmaterialen. Zo leren ze een eenvoudige tas te maken of bedrukken ze T-shirts. Uiteindelijk leren de kinderen ook omgaan met de naaimachine, en kunnen zij rokken, T-shirts en jurkjes naaien.
  • -Cursus lingerie. Ben jij het ook zat dat je nooit de juiste bh kan vinden? Niets past echt goed? Maak het gewoon zelf! Bij de cursus lingerie maken, teken en naai je alles exact op je eigen maat. Het maakt dus niet uit of je een kleine of grote cup hebt. Ook leer je omgaan met nieuwe materialen en alle gespecialiseerde naaitechnieken die bij lingerie horen. Straks kan je de prachtigste strings, onderbroeken, bh’s en zelfs bikini’s maken.

Wil jij op naaicursus Rotterdam?

Modelessen biedt voortdurend een naaicursus Rotterdam aan, op ieder moment in de cursus kun je instromen. Zo kun je makkelijk en aansluitend de vier cursussen voor volwassenen volgen. De kinderlessen variëren zeer regelmatig van onderwerp, waardoor zij zich niet zullen vervelen. Modelessen hoopt via haar cursussen je alle geheimen van het naaivak aan te leren. Of je ervan droomt om coupeur of coupeuse te worden of wanneer je nu minder ambitieus bent, je wilt wel af en toe een eigen outfit kunnen maken, het maakt voor Modelessen helemaal niets uit. Met veel plezier stemmen we de begeleiding op jouw eisen af. Zo kom je met veel enthousiasme naar onze naailessen. O ja, vergeet je niet tijdig in te schrijven. De plaatsen zijn beperkt en onze cursussen zitten sneller vol dan je denkt…